Política de privacitat

En Compliment de la llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), l'informem que les dades personals que ens subministri a través de la pàgina web www.totacasa.com, seran tractats de forma confidencial i passaran a formar part d'un fitxer automatitzat propietat de Ricardo Cantero Robledo amb domicili fiscal al carrer Dr.Vila Nº 17 2 1 de Sant Andreu de la Barca CP 08740 (Barcelona), que ha estat degudament inscrit en l'Agència Espanyola de Protecció de Dades.

Les seves dades personals seran utilitzades només per gestionar la finalitat de la pàgina web www.totacasa.com. Així mateix, podran ser conservats per contestar la seva sol·licitud i l'enviament de missatges comercials a través del correu electrònic fins que indiqueu el contrari.

També l'informem que pot exercitar el seu dret d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades personals, comunicant-lo a www.totacasa.com, a través del formulari de contacte, indicant el seu nom, cognoms i correu electrònic amb la que s'ha registrat. O bé trucant per telèfon al número 931170056

La no cumplimentació dels camps indicats com obligatoris que apareixen en el formulari de registre electrònic, podrà tenir com a conseqüència que www.totacasa.com no pugui atendre la seva sol·licitud. www.totacasa.com no ven, cedeix, lloga, ni trasmet de cap forma, informació o dades personals de seus usuaris a tercers.

La ubicació del nostre Hosting es troba a Espanya, a través de l'empresa Host Europe Iberia S.L.U.situada a l'Avda. Coruña 36 – Entresuelo Izquierdo – C.P.: 27003 Lugo amb CIF: -B-27324318

D'acord amb el que s'estableix el reglament de mesures de seguretat dels fitxers automatitzats que continguin dades personals, aprovat pel Reial Decret 994/1999, d'11 de juliol. www.totacasa.com es compromet a la correcta utilització de les dades inclosos en el fitxer, respectar la seva privacitat de les dedes incloses al fitxer i ha utilitzar-les amb la finalitat de l'acordat, com complir amb l'obligació de guardar i adaptar totes les mesures de seguretat per evitar la perduda, tractament indegut o l'accés sense autoritzatció.

El nostre servidor garanteix la privacitat de les dades rebudes. Per a mes seguretat els formularis d'enviament, tenen encriptació SSL. El Protocol SSL encripta les dades enviades mitjançant un sistema de xifrat, de manera que ningú pugui apropiar-se. Pots comprovar que el teu navegador és segur si apareix el símbol d'un cadenat de color verd, també es pot apreciar que l'URL varia lleugerament ja no comença amb http:// ara és https://.

L'usuari garanteix que les dades personals facilitades a www.totacasa.com son veraces i es fa responsable de comunicar qualsevol modificació d'els mateixos. L'usuari és l'únic responsable de qualsevol dany o perjudici, directe o indirecte, que pugui ocasionar a www.totacasa.com o a qualsevol tercer a causa de l'emplenament dels formularis amb dades falses, inexactes o incompletes. L'usuari no ha d'incloure dades personals de tercers sense el seu consentiment.

Per a una correcta utilització de la cistella de la compra, el seu navegador ha de permetre les cookies. Les cookies son necessàries per que la cistella de la compra pugui identificar tots els productes que es van afegint. Les cookies son uns petits Arxius que li permeten navegar d'una página a l'altra mantenint la seva identificació sense perdre els productes que ha afegit a la cistella de la compra. Si el vostre navegador está configurat per permetre cookies, haurà de concedir permís per poder concloure la seva compra.